Bericht versturen
Guangzhou Bouncia Inflatables Factory
Contacteer ons

Contact Persoon : Laura Lee

Telefoonnummer : 86-13539844456

WhatsApp : +8613539844456

Free call
Guangzhou Bouncia Inflatables Factory

E-mail: export@bounica.com.cn      Skype: bouncia.inflatables

Whatsapp: +86-13539844456         Tel.: +86-020-36548026

Guangzhou Bouncia Inflatables Factory
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur
Merken: Bouncia Aantal werknemers: 50~80
Jaarlijkse omzet: >2,000,000 Opgericht Jaar: 2009
Export pct: 90% - 100%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

De Fabriek van Guangzhoubouncia Inflatables is gespecialiseerd in opblaasbaar waterpark (opblaasbare watersporten) en andere lucht verzegelde opblaasbare producten. Wij zijn ongeveer 40 minuten aandrijving van de Internationale luchthaven van Guanzhou Baiyun en het is zeer geschikt voor klantenbezoek.

Onze fabriek behandelt ongeveer 7000 vierkante meters en heeft meer dan 70 werknemers. Het verschil tussen Bouncia en andere Chinese inflatablesfabrieken is wij is nadruk op verzegelde lucht inflatables, vooral de opblaasbare spelen van waterparken. Tegen eind 2022, hebben wij meer dan 170 opblaasbare die waterparken in meer dan 50 landen rond de wereld worden geïnstalleerd. Wij hebben velen parkprojecten in Australië, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk water geven. Om te leren als er projecten van het het waterpark van Bouncia de opblaasbare in uw land zijn, gelieve te leiden aan https://www.bouncia.com.cn/projects

Wij verleenden OEM eens de dienst voor ander opblaasbaar merk van het waterpark. Om ons eigen merk te ontwikkelen. Wij registreerden ons merk in China, Europa het Verenigd Koninkrijk. Al onze enige elments van het waterpark voldoen aan ENGELSE ISO 25649 standaard en wij zijn de eerste Chinese opblaasbare leveranciers van het waterpark de van wie enige elementen verklaard TUV waren.

Onze opblaasbare waterparken worden ontworpen voor zowel zwembad als open water. Of uw plaats zwembad, meer of overzees is, kunnen wij juist park voor u verstrekken.

 

China Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Bedrijfsprofiel 0

 

Onze Voordelen:

 

1. Grootste aantal opblaasbare gevallen van het waterpark onder Chinese leveranciers

Wij concentreren ons hoofdzakelijk op de de opblaasbare productie en verkoop van het waterpark. Vanaf 2022, zijn wij de Chinese leverancier die het grootste aantal gevallen rond de wereld heeft.

 

2. TUV voor elk enig element tegen ENGELSE ISO25649 wordt verklaard die

Wij zijn de eerste Chinese leverancier de van wie enige elementen verklaard TUV zijn. Dit betekent onze opblaasbare producten van het waterpark minstens aan de ENGELSE norm van ISO 25649 voldoen. Eigenlijk, overschrijden veel onze vakmanschapdetails het vereiste van de normen. Met het TUV certificaat, is het nuttig voor u om de verzekering van het waterpark te kopen, de invoerinklaring te behandelen en de lokale inspectie van de veiligheidsafdeling over te gaan.

 

3. Hoge kosteneffectiviteit

Als fabrikant, met andere opblaasbare merken van het waterpark wordt vergeleken, voorzien wij klanten van fabrieks directe prijzen die. Vergeleken met Chinese leveranciers, het niveau is van betere kwaliteit onze sterke punten. Om met Bouncia te werken, kunt u hoge het parkproducten van het kosteneffectiviteitwater ertoe brengen.

 

Geschiedenis

Bouncia was een handelsmaatschappij voor een korte periode alvorens zijnd een fabriek. om de gemakkelijkere kwaliteit te controleren en de kosten te worden neer, richtten wij onze eigen fabriek in 2009 op.

Wij begonnen onze eigen fabriek bij 12 werknemers en 1000 vierkante metersfaciliteiten. In 2017, onze fabriek vergroot aan meer dan 7000 vierkante meters en meer dan 70 werknemers.

 

China Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Wij verlenen zowel de aangepaste als gestandaardiseerde dienst aan de opblaasbare klanten van het waterpark. Als u genoeg tijd hebt en uw uniek park wilt bouwen, kunt u het park samen met onze ontwerper aanpassen.

Als de tijd strak is, kunt u onze standaardcombinaties van het waterpark verkiezen om ontwerp en communicatie tijd te besparen. Meestal, hebben wij sommige standaardpunten in voorraad voor de dringende behoefte van klanten.

China Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Bedrijfsprofiel 0

 

China Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Bedrijfsprofiel 1

Ons Team

                        China Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Bedrijfsprofiel 0

Feedback

China Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Bedrijfsprofiel 0

China Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Bedrijfsprofiel 1

China Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Bedrijfsprofiel 2

China Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Bedrijfsprofiel 3

China Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Bedrijfsprofiel 4

China Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Bedrijfsprofiel 5

China Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Bedrijfsprofiel 6

China Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Bedrijfsprofiel 7

China Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Bedrijfsprofiel 8

China Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Bedrijfsprofiel 9

China Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Bedrijfsprofiel 10

China Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Bedrijfsprofiel 11

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in